electrician bra

electrician bra

experienta 25 de ani,execut orice fel de instalatie electrica in orasul braila si in judet pina la30km
Poți plasa aici câteva informații despre tine
execut orice fel de instalatie electrica in orasul Braila si inprejurimi pina la 30km.
pentru alte localitati din tara cer sa m-i se asigure transport,cazare si diurna,in functie de distanta.tel:0735106466

http://cautelectricianbraila.webgarden.ro 2

Alexx:0735 106 466

M-ai cautat pentru una din lucrarile de mai jos ?

-O reparatie la lumina din locunta ;

-Adaptari becuri economice si/neoane ;

-Sa-Ti repar o priza sau mai multe ;

-Sa-Ti schimb un intrerupator sau mai multe ;

-Reparatii iluminat pe scara ;

-Pentru schimbarea bransamentului ;

-Montarea unei aplice la locul indicat de Tine ;

-Probleme cu o lustra din casa Ta ;

-Montarea unei prize cu inpamantare sau mai multe ;

-Instalarea unei masini de spalat cu priza de inpamantare ;

-O schimbare a tabloului electri vechi cu altul nou ;

-Montarea de sigurante automate la tabloul Tau ;

-Remedierea de circuite electrice intrerupte sa arse ;

-Izolarea de circute periculoase pentru Tine copii Tai;

-Schimbarea totala sau partiala a instalatiei electrice din locuinta Ta ;

-Refacerea instatiei electrice vechi ;

-Efectuarea de instalatii electrice noi [de la A la Z] la blocuri sau case ;

-Instalare iluminat in balcon ;

-Instalare/reparatie iluminat, prize stechere in anexe, subsoluri si/sau beciuri ;

-Tras cabluri in anexe ;

-Sfaturi , idei si consultanta inainte de inceperea unei lucrari legate de instalatia electrica.

Te felicit pentru alegerea facuta ! Garantia lucrarilor alese !
TEL.0735 106 466
2982917_4_1000x700_electrician-sector-3-servicii-colaborari-si-afaceri_rev004.jpg


Anunturi gratuite

Abonează-te si primește ultimele noutăți

caut electrician braila

Atunci cand decideti sa schimbati tabloul electric din casa, este bine sa apelati la un electrician, deoarece acesta are atat experienta, cat si instrumentele necesare efectuarii acestei operatiuni in mod corect.

Pe piata romaneasca exista o gama variata de panouri electrice , ale caror preturi sunt cuprinse intre 50 si 500 de lei. "Manopera pentru inlocuirea panoului electric porneste de la100lei pentru consumatorii casnici.

Daca instalatia electrica este veche si realizata din aluminiu, este indicat sa fie inlocuita cu una de cupru. Aceasta din urma permite folosirea unor aparate electrice , precum cele de sudura, folosite tot mai des la inchiderea balcoanelor, fara a periclita buna functionare a prizelor. O instalatie de aluminiu ar putea lua foc atunci cand se folosesc astfel de aparate.

tel:0735106466 marian
Din pacate, o buna parte a consumatorilor si utilizatorilor de energie electrica, profund marcati de criza economica ce o traversam, manifesta o grava dezorientare, apeland la servicii ieftine necompetitive si materiale electrice de proasta calitate, achizitionate cu preturi minime. Dorim sa atentionam aceasta categorie de consumatori ca un vechi proverb spunea: "Suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine!"
Pentru ca sunt din ce in ce mai multe cazurile cand in instalatiile electrice intervin persoane necalificate sau care au calificarea si pregatirea necorespunzatoare lucrarii de executat, incercam aici sa va prezentam un mic ghid pentru alegerea unui profesionist care sa va garanteze calitatea executiei instalatiei dorite sau a interventiei necesare.
Alegerea de la bun inceput a meseriasului competent va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Ideal ar fi sa gasiti de la inceput un electrician cu referinte bune de la cunoscuti,sau de la posesorii ultimelor lucrari executate de acesta dar daca aveti rabdare puteti incerca sa gasiti dvs si sa selectati electricianul potrivit.
In prima etapa trebuie sa va convingeti de calificarea si autorizarea celui care va va realiza lucrarea sau care va conduce echipa executanta. Trebuie sa stiti ca orice lucrare in instalatiile electrice trebuie executata de un electrician
Determinarea capacitatii si a experientei respectivului electrician este o etapa mai complicata , mai ales pentru un client care are prea putine cunostinte in acest domeniu. Sunt insa cateva lucruri simple pe care le puteti observa de la bun inceput si anume:un meserias ce se pretinde a fi bun trebuie sa aiba asupra sa scule adecvate pentru a duce la bun sfarsit o lucrare. Trebuie deci sa fiti atenti la dotarea cu scule, care sa fie specifice activitatii de electrician adica sa fie electroizolate si de asemenea sa poarte asupra sa un minim de aparate de masura pentru marimi electrice ca: tensiune , curent si continuitate.
Un alt aspect la care trebuie sa fiti atenti este ca un electrician bun va gandi inca de la inceput dimensionarea unei instalatii electrice pentru consumatorii declarati sau pentru numarul de locuri de consum necesare si va asigura acestora gradul de protectie optim si anume:pe circuitele de iluminat din interior nu se recomanda utilizarea patroanelor fuzibile mai mari de 6A sau 10A iar pe circuitele de prize de 10A sau 16A.Asadar daca un electrician va sugereaza folosirea unui patron fuzibil cu valoare mai mare de 16A pentru protejarea unui circuit de prize monofazice realizat cu conductoare de 2,5 mmp este cazul sa renuntati la serviciile lui. Nu agreati un electrician care va spune ca va pune o siguranta mai mare pe un circuit, "ca sa tina!!!".Scopul patroanelor fuzibile si al sigurantelor automate este de a asigura protectia circuitelor electrice prin intrerupere sau declansare cand circuitul respectiv e suprasolicitat!
89.jpg
images.jpeg
Doua_vaci_.jpg

doua vaci

politisti la ananghie
electrician

electrician

1299445397_macho-man41.jpg

astept orice sugestie pentru inbunatatirea site-ului

vizitati si site-ul:http://electricbraila.ucoz.com
images.jpeg
index.jpeg
images.jpeg
893418_1_644x461_electrician-instalatii-electrice-braov_rev001.jpg
906172_3_644x461_electrician-iasi-constructii-gradinarit-amenajari_rev002.jpg
images.jpeg

PHANTOMs TOP

RO2.ro - Promovare si statistici webce parere aveti despre acest site

foarte buna (7 | 70%)
buna (3 | 30%)
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one